I mit tidligere arbejdsliv, har jeg bl.a. været ansat som assistent og senere daglig leder i to guldsmedeforretninger. Her igennem havde jeg udover kundekontakt rigtig meget kontorarbejde, og jeg blev mere og mere glad for den del af mit arbejde. Da den sidste forretning jeg var ansat i lukkede, og jeg stod uden arbejde, havde jeg muligheden for at tage valg om hvad jeg nu skulle i mit arbejdsliv.

Da jeg havde været rigtig glad for det kontorarbejde jeg havde siddet med i mine sidste jobs, og gerne ville gå den vej, valgte jeg at tage kontakt til handelsskolen for at finde ud af hvad mine muligheder var med en gammel gymnasie uddannelse i bagagen. Jeg blev anbefalet at tage et 10 ugers EUS forløb, da dette ville give mig adgang til kontorelevuddannelsen, så det gjorde jeg i starten af 2016, hvorefter jeg gik i gang med at søge kontorelevstillinger ved de kommuner, i mit nærområde, der søgte elever. Heldigvis ville Skive Kommune gerne have mig til en samtale, og efterfølgende blev jeg tilbudt stillingen med start den 1. september 2016. Hver dag herefter er jeg blevet bekræftet i, at det er den helt rette vej for mig at gå.

Jeg trives med mine opgaver, mine kollegaer og med de kontormiljøer jeg kommer rundt i. Det er en utrolig mangfoldig uddannelse, med rigtig mange spændende og alsidige opgaver. Derfor kan jeg kun anbefale at søge ind som kontorelev ved Skive Kommune.

Dorte (41 år)

Publiceret 14-02-2018