DANMARK FOR MÅLENE er en stor kampagne, som omfatter Global Goals Tour – et initiativ, som via en omfattende turné på 8 besøg i 48 danske byer har en mission om at udbrede FN’s 17 verdensmål til 2.000.000 danskere i løbet af 2019 på en nærværende og inddragende måde. Med Global Goals Tour har DANMARK FOR MÅLENE ambitioner om at få verdensmålene ind under huden på danskerne.

 

RENT LIV og verdensmålene. På Skiveegnen har vi det aktive liv, fjorden, de gode fødevareoplevelser og den bæredygtige energi. De fire elementer, som hver for sig udgør en styrke, og som tilsammen danner grundlaget for RENT LIV. FNs 17 Verdensmål stemmer i høj grad overens med RENT LIV og dets kerneværdier. Ved at arbejde med FNs Verdensmål lokalt vil Skive Kommune fortsat arbejde for at gøre Skiveegnen til et grønnere og bedre sted at bo samtidigt med, at der gives et seriøst lokalt bidrag til løsninger på de globale udfordringer med at sikre en bæredygtig verden for vores efterkommere. 

 

KICK OFF ARRANGEMENTERNE i december er en kickstart af Global Goals Tour, som for alvor tager fart fra maj 2019. I Skive vil arrangementerne i december foregå på Posthustorvet den 2. december og d. 16. december. Hvert arrangement vil der være underholdende og aktuelle scenearrangementer af ca. 30 minutters varighed. Arrangementer der giver smil på læben, inspiration og noget at snakke om bagefter, og for de 100 første i hver by, vil der være en lille verdensmålsgave, som de kan tage med hjem. Se mere om julearrangementerne  her. 

 

TEMADAGENE TIL SOMMER 2019 har hver sit tema og verdensmål i fokus. Skive vil få besøg 6 gange fra maj til september. Til hver temadag besøger et oplevelsesområde Skive i 4 timer og giver anledning til at byens borgere kan stifte bekendtskab med temaets verdensmål på en måde, som lægger op til aktivitet, læring og handling. I løbet af dagen får Skive desuden besøg af et aktuelt og spændende scenearrangement af 30 minutters varighed. Temadagens indhold tilrettelægges således, at der bliver noget for alle byens borgere. Byens lokale foreninger, forretninger m.fl. kan deltage i oplevelsesområdet i deres by og således bidrage med et lokalt fokus på verdensmål og temaet. Ligeledes kan større nationale virksomheder og organisationer bidrage til området og aktiviteterne på et flere verdensmål/temaer. Dato og tema for hvert besøg, kan ses herunder. Der vil løbende komme mere information om hver temadag på denne side.    

Global Goals Tour - TEMADAGE i Skive 2019

Publiceret 06-11-2018