Stop madsspild og spar på julebudgettet - Kom og oplev Jesper Vollmer
2. december 2018, kl. 12.30-13.00

“Julen varer længe, koster mange penge”. Udover at være en dyr tid på året, så er det også en tid, hvor meget god mad ender i skraldespanden.

Jesper Vollmer (kendt fra bl.a. TV-programmet Spis & Spar) kommer til din by og giver sine bud på, hvad vi kan kigge på ved julens indkøb, og dermed spare lidt i denne dyreste tid på året og samtidig begrænse madspildet.

Jesper kommer med pointer fra sit eget liv som kok og familiefar, og som manden i huset, der naturligvis kokkererer i julen. Der kommer måske et par små anekdoter fra det kongelige køkken, som Jesper stod for i 10 år, og om hvordan omtanke og fokus på madspild bestemt ikke er fremmedord ved hoffet.

Jesper vil komme med små fifs og tricks, der kan arbejdes videre med i de små hjem, så alle får en lidt billigere og måske endda bedre jul uden så meget madspild - og med samvittigheden og pengepungen i orden. Julen skal jo vare lige til påske!

Kom og få en god oplevelse, en masse ny inspiration og en lille verdensmålsgave med dig hjem.

 

Trylleshow og trylleskole for børn - oplev tryllekunstner Anders Møller
16. december 2018, 12.30-13.00

Tryllekunstner Anders Møller leverer magisk underholdning i absolut topklasse, og med sin charmerende stil kan publikum glæde sig til et show fyldt med forbløffende magi blandet med en stor portion humor.

Mere end 10 års erfaring, flere hundrede shows for publikummer i alle størrelser, TV-optrædener samt afholdelse af workshops og seminarer for andre tryllekunstnere har gjort, at Anders Møller i dag er en af Danmarks førende tryllekunstnere. Anders skaber magi, der overrasker, underholder og ikke mindst fascinerer, og så har han hele tiden publikum i centrum!

Den røde tråd gennem showet er FN’s 17 verdensmål. Efter showet vil Anders holde trylleskole, hvor de første 100 børn og unge i hver by får et sæt af vores flotte verdensmålstryllekort. Herefter lærer Anders børnene et utroligt trylletrick, som de kan gå hjem og imponere venner og familie med!

Kom og få en god oplevelse, bliv forbløffet og lær at trylle med verdensmålene.

 

Publiceret 08-11-2018