Bobler du også?

Er du på udkig efter en badmintonmakker, en rejsekammerat eller nogen at tage på geocaching med? Så opret dig på Boblberg - en borgerportal, hvor du kan finde nogen at dele fælles interesser med.

På Boblberg.dk, kan du oprette din egen bobl og søge nogen at dele dine interesser med, eller svare på andres bobler, hvor du finder en fælles interesse. Så uanset om du leder efter en strikkeklub, gå-makker eller noget helt tredje, så er det på Boblberg du har muligheden for at finde en - det er kun fantasien, der sætter grænser.

Nem adgang for alle

Med blot få klik har du oprettet en bruger på Boblberg og har adgang til de aktiviteter og tilbud, som andre borgere har lagt op. Du har også straks mulighed for at oprette bobler med dine interesser, som du gerne vil dele med andre. Når du har oprettet din bobl.

Alle kommunens borgere kan få glæde af Boblberg. Så hvis du har gang i noget spændende du egentlig gerne vil gøre sammen med andre, men ikke er interesseret i at melde dig ind i en klub eller en forening, er Boblberg lige det du har brug for.

Publiceret 06-07-2016