Skive Kommunes materialebank har nogle kasser som skoler, institutioner, lokalforeninger, idrætshold m.m. i Skive Kommune har mulighed for at låne/leje til forskellige idrætsarrangementer i skoler/foreninger eller blot som et input til den daglige træning/undervisning.

Kassernes indehold er forskellig og kan bruges til en række traditionelle lege og boldspil, men også til mere utraditionelle aktiviteter.

Materialebank

Benyt jer af chancen til at mødes på tværs af idrætsdiciplinerne og på tværs af aldersgrænser og køn. Kasserne i materialebanken er forskellige og indeholder alt fra trylleringe og jonglørringe til rytmepinde og hula-hop ringe. Se uddybende liste i linket til højre. Hvis I har lyst til at låne/leje kasserne, kan I reserverer den/dem hos AOF mod et depositum på 100 kroner pr. kasse.

Lys og lyd bank.

Under navnet, gemmer der sig diverse lys og lyd mm. til koncerter/teater og drama fremstillinger. Alle skoler i Skive kommune, kan gratis gøre brug af indholdet.

Banken har hjemsted på Ungdomsskolen-Skive.
Bestilling af lys og lyd sker via mail til Ludvig Thesbjerg

Hvis I i skolen/foreningen/institutionen skulle have forslag/ideer til nye investeringer til kasserne så kontakt AOF eller Ungdomsskolen-Skive.

 

 

 

 

 

 

Publiceret 03-01-2014