Er du kulturaktør, og vil du være med, når vi fejrer kulturen i Skive Kommune og resten af regionen i juni 2019? Læs med herunder.

Kulturfestivalen 'Genopdag' går løs i Skive den 1.-16. juni 2019.

Festivalen er en satsning fra Europæisk Kulturregion - som er en videreførsel af Aarhus 2017 og samarbejdet mellem de 19 kommuner.

'Genopdag' er kulturfestivalens overordnede tema, og derunder er tre forskellige spor, som aktiviteterne bevæger sig i:

  1. Børn og unge fokuserer på den gruppe, som skal løfte fremtidens samfund. Sporet vil inspirere, slippe fantasien løs og genopdage verden med unge, friske øjne.

  2. Land og by arbejder med nære landsamfund til pulserende storbyer. Her handler det om at lege med kontraster og forskelligheder og genopdage muligheder og udfordringer i det hele.

  3. Bud på fremtiden tager på en tidsrejse, der kan genopdage både fortid, nutid og fremtid og undersøge, hvilke udfordringer, der venter os, og hvordan vi kan løse dem.

 

Hvordan kan du være med?

Som kulturaktør er du meget velkommen til at byde ind med småt og stort under festivalen - blot du tænker dit arrangement ind i 'genopdag'-temaet.

Det er muligt at søge støtte - både på økonomi, markedsføring, samarbejdspartnere og indhold.

 

ØKONOMI - Hvad kan du søge og hvor?


OBS: Som aktør i Skive Kommune kan du få gratis adgang til den store database fonde.dk, hvor du finder flere fonde og puljer >>

 

MARKEDSFØRING - vær med i det fælles program

Du er som udgangspunkt selv ansvarlig for at markedsføre dit arrangement.

Skive Kommune sørger for en overordnet markedsføring af festivalen og det samlede program - i samarbejde med Europæisk Kulturregion.

Udover bl.a. sociale medier, annoncering på tryk og online, infotavler m.v., laver Skive Kommune et fællesprogram på tryk, som uddeles fra forskellige lokationer i kommunen.

Du kan gratis få dit arrangement med i det trykte program - uanset om dit arrangement er økonomisk støttet af kommunen eller ej.

Fællesprogram:
Indsend beskrivelse, tid, sted, kontaktoplysninger og evt. entrépris til kulturmedarbejder Michelle Skov senest den 1. april 2019: misk@skivekommune.dk .

 

 

 

Publiceret 12-11-2018