Formål

Kulturelt Samråd Skives formål er, med udgangspunkt i kulturpolitikken, at fremme kulturlivet på Skiveegnen, bl.a. ved at styrke netværk mellem kulturaktørerne.
Samrådet vil også være dialog- og høringspartner i forhold til Kultur og Fritidsudvalget, og medlemslisten vil fungere som en slags kortlægning af kulturaktører, foreninger og institutioner mm.

Medlem

Som medlem af Kulturelt Samråd Skive kan optages ”enhver forening, organisation, sammenslutning eller institution, som arrangerer eller formidler offentlige kulturelle aktiviteter i Skive Kommune eller som er udøvende indenfor kulturområdet”. Send en mail med oplysninger om (foreningens) navn, kontaktperson og mailadresse til kontakt@kulturskive.dk

Se vedtægterne her på siden.

Følg kulturelt samråd på facebook

KULTUR SKIVE er samrådets facebook side. Her kan du finde info om samrådets egne aktiviteter og andet, som kan have bred interesse for medlemmer og andre kulturinteresserede. Facebook siden er en åben side, dvs. den fungerer som en almindelig hjemmeside for dem, der ikke er på facebook.

NB: Facebook siden er ikke en eventkalender. For oplysninger om kulturelle begivenheder på Skiveegnen henvises til Skiveportalen og Kulturspot.

Samrådets bestyrelse

Charlotte Danefeld Pedersen (Skive Festival) - formand
Garry Keyes (Ørslev Kloster) - næstformand
Rikke Henriksen (Skive Big Band)
Pia Viborg (Temporary)
Einar Trie (Cirkusfabrikken)
Kaj Fjendbo Jørgensen (Spøttrup Cirklen)
Torben Andersen (Skive Kunstforening)
Kristine Nygaard-Ledet (Skive Bibliotek)

Suppleanter:
Henning Linderoth (Aakjærselskabet)
Lasse Højgaard (Furkunst.dk)

Sekretariatet - kontakt

Mette Dyrberg, Kulturkonsulent, Skive Kommune Kultur og Fritid
Mail: kontakt@kulturskive.dk
Tlf: 99156031

Publiceret 30-06-2017