Formål

Kulturelt Samråd Skives formål er, med udgangspunkt i kulturpolitikken, at fremme kulturlivet på Skiveegnen, bl.a. ved at styrke netværk mellem kulturaktørerne. Samrådet vil også være dialog- og høringspartner i forhold til Kultur og Fritidsudvalget. Se vedtægterne her på siden.

Medlem

Som medlem af Kulturelt Samråd Skive kan optages ”enhver forening, organisation, sammenslutning eller institution, som arrangerer eller formidler offentlige kulturelle aktiviteter i Skive Kommune eller som er udøvende indenfor kulturområdet”. Send en mail med oplysninger om (foreningens) navn, kontaktperson og mail-adresse til kontakt@kulturskive.dk

Følg Kulturelt Samråd Skive på facebook

KULTUR SKIVE er samrådets facebook side. Her kan du finde info om samrådets egne aktiviteter og andet, som kan have bred interesse for medlemmer og andre kulturinteresserede. Facebook siden er en åben side, dvs. den fungerer som en almindelig hjemmeside for dem, der ikke er på facebook.

NB: Facebook siden er ikke en eventkalender. For oplysninger om kulturelle begivenheder på Skiveegnen henvises til fx Skiveportalen, Skive Folkeblad, Midt på Ugen og Kulturspot.

Samrådets bestyrelse

Rikke Henriksen (Skive Big Band) - FORMAND
Kaj Fjendbo Jørgensen (Spøttrup Cirklen) - NÆSTFORMAND
Pia Viborg (Temporary)
Einar Trie (Cirkusfabrikken)
Torben Andersen (Skive Kunstforening)
Lasse Højgaard (Furkunst.sk)
Kristine Nygaard-Ledet (Skive Bibliotek) - udpeget af de tre kommunale institutioner Skive Bibliotek, Skive Musikskole og Museum Salling.

Sekretariatet - kontakt

Skive Kommune Kultur og Fritid
Mail: kontakt@kulturskive.dk
Tlf: 99156031/99156330

Publiceret 04-05-2016