Næsten 500 aktører deltager i årets middelaldermarked på Spøttrup Borg. Her genopleves middelalderen med alt hvad der til hører af riddere, skønjomfruer, gøglere og gamle håndværksfag.

Borgen vil emme af middelalderstemning og præsentere såvel en underholdende scene for de yngste, samt et autentisk indblik i tidsalderens livsstil for alle interesserede. Der vil blive afholdt klassisk turnering, hvor riddere i fuld rustning vil kæmpe entusiastisk for sejren. Klingerne er naturligvis ikke slebet til anledningen, men aktørerne konkurrerer faktisk og lidt knubs og blå mærker er næsten en garanti. 

Under markedsdagene vil Spøttrup Borg også komme under angreb fra fjendtlige soldater og man kan som besøgende pludseligt befinde sig på førsteparket til en autentisk ridderduel. 

Underholdningen kan nydes til smagen af friskbagte pandekager, samt hvad mestermanden kan servere fra grillen, så snart han har sat tyveknægten i gabestok. 

der vil naturligvis være rig mulighed for indkøb af klassisk håndværk af forskellig art, fra markedets mange boder og telte. Under alle omstændigheder får man noget med hjem. Ikke mindst en imponerende oplevelse. 

Markedet modtager årligt omkring 10 - 11.000 gæster.

Læs mere

Se entrepriser og åbningstider her:

Spøttrup Borgs Hjemmeside

Alle billeder er taget af Gert Laursen.

Publiceret 30-06-2014