KulturCenter Limfjord

Kulturcenter Limfjord er det naturlige samlingspunkt i det nordvestjyske område og hele Skive-egnens fælles mødested.

KCL danner rammerne om badeland, motionscenter, koncertsal, sportshaller, biograf, restaurant og lang række mødelokaler. KCL har mere end 300 arrangementer med alt fra møder, kurser, konferencer, udstillinger, koncerter og shows til sportsarrangementer, firmaevents i stort set alle størrelser samt receptioner og fester.

Besøg KulturCenter Limfjord

klik her

 

 Ungdomshuset/Drivhuset

Drivhuset er et sted for unge fra 16-25 år. Der bliver afholdt forskellige aktiviteter. Blandt andet stand-up, koncerter og fællesspisning.

Besøg Ungdomshuset/Drivhuset

Klik her

 
KULT'en

KULT'en=Kulturelle Unges Lokale Tilholdssted

KULT'en er nu blevet en del af Drivhuset. Der er to nye øve lokaler, som er klar til brug.

Besøg KULT'en her

  

Skive Festival

Den største fest!

Skive Festival har siden år 2002 åbnet op for store musikalske oplevelser. I smukke omgivelser omkring Krabbesholmskov og strandtangen.

Besøg Skive Festivals hjemmeside

klik her

 

Kassehuset

Kassehuset på Glyngøre Havn blev bygget i 1917 til fremstilling af fiskekasser. Huset er i dag topmoderniseret med respekt for husets sjæl og bruges til Kas Kafé, Sildefestival og andre arrangementer.

Man kan ofte den første fredag i måneden opleve live musik i Kas Kafeen fra kl. 17.00-19.00. Kom endelig i god tid, der er rift om pladserne.

Besøg Kassehuset

klik her

 

Rock ved Åen

Rock ved Åen, Skive består af 4 Dobbeltkoncerter på 4 fredage i løbet af sommeren. Placeret mellem Skive Å og Skive Stadion byder koncerterne på intimitet, oplevelser og nostalgisk rock/pop musik for det voksne publikum.  

Besøg Rock ved Åens hjemmeside

klik her

 

Publiceret 03-01-2014