KulturCenter Limfjord

Kulturcenter Limfjord er det naturlige samlingspunkt i det nordvestjyske område og hele Skive-egnens fælles mødested.

KCL danner rammerne om badeland, motionscenter, koncertsal, sportshaller, biograf, restaurant og lang række mødelokaler.
KCL har mere end 300 arrangementer med alt fra møder, kurser, konferencer, udstillinger, koncerter og shows til sportsarrangementer, firmaevents i stort set alle størrelser samt receptioner og fester.

Besøg KulturCenter Limfjord

klik herUngdomshuset/Drivhuset

Drivhuset er et sted for unge fra 16-25 år. Der bliver afholdt forskellige aktiviteter. Blandt andet stand-up, koncerter og fællesspisning.

Besøg Ungdomshuset/Drivhuset

Klik her


KULT'en
KULT'en - 'Kulturelle Unges Lokale Tilholdssted' - er en del af Drivhuset. Der er to øvelokaler, som er klar til brug.Skive Festival

Den største fest!
Skive Festival har siden år 2002 budt på alskens musikalske oplevelser. I smukke omgivelser omkring Krabbesholmskov og strandtangen.

Besøg Skive Festivals hjemmeside

klik her
Kassehuset

Kassehuset på Glyngøre Havn blev bygget i 1917 til fremstilling af fiskekasser. Huset er i dag topmoderniseret med respekt for husets sjæl og bruges til Kas Kafé, Sildefestival og andre arrangementer.

Man kan ofte den første fredag i måneden opleve live musik i Kas Kafeen fra kl. 17-19. Kom endelig i god tid, der er rift om pladserne.

Besøg Kassehuset

klik her 

Publiceret 03-01-2014