Skive Theater
Skive Theater arrangerer selv en lang række arrangementer, primært indenfor akustisk og rytmisk musik, stand-up og foredrag. Herudover arbejder Skive Theater tæt sammen med husets faste brugere - Skive Jazz Klub, Skive og Omegns Teaterkreds og KULT'en.


Limfjordsteatret
Teatret er et professionelt producerende teater, der skal producere mindst 2-3 nye forestillinger om året. Derudover kan tidligere års produktioner videreføres i efterfølgende sæsoner.

Teatret skal tillige medvirke til skærpelse af den kulturelle profil i de medvirkende kommuner og skal manifestere sig som en udadvendt og dynamisk kulturinstitution, der tager afsæt i egnens særlige forudsætninger. Teatret ser det som en særlig opgave, at skabe teaterinteresse blandt børn og unge, gennem deres aktive deltagelse i teateraktiviteter og som brugere af teatret, samt gennem teaterskoleaktiviteter og deltagelse i Morsø Gymnasiums Teater- og musiklinje.

Teatret forfølger fortsat sit oprindelige idégrundlag: at få ”professionelt teater ud i enhver flække” i sit virkeområde – professionelt forsamlingshusteater.


Skive og Omegns Teaterkreds
Teaterkredsen er ansvarlig for at arrangerer teaterforestillinger for både store og små i Skive Theater. 

Få gode oplevelser i smukke omgivelser og med god underholdning. 

Publiceret 03-01-2014