Alle unge, der tidligere har boet på Skiveegnen, kan melde sig ind i Klub 78xx.Som medlem af Klub 78xx bliver du blandt de første til at få besked, når virksomheder i Skive Kommune tilbyder studiejobs, praktikpladser og jobs, indenfor netop dit fagområde. Når du melder dig ind i klubben, bliver du spurgt om din uddannelsesretning, og du vil herefter modtage mails med studiejobs, praktikpladser, stillinger og lignende, der er relevante for dig.

Derudover får du invitationer til alle vores faglige arrangementer, der har til formål at sikre dig et relevant job i Skive Kommune, samt til vores sociale arrangementer, der hjælper dig med at bevare og forstærke kontakten til andre unge fra Skiveegnen. Det er gratis at være medlem af Klub 78xx.

Vi benytter MailChimp til håndtering af nyhedsmails til netværket. Når du tilmelder dig Klub 78xx, gemmes din mailadresse derfor hos MailChimp.

Udsendelse af nyhedsmail til netværket

Du kan når som helst afmelde dig Klub 78xx's nyhedsbreve ved at følge det link, der indgår i et nyhedsbrev. Hvis du ønsker indsigt i de oplysninger, som er registreret om dig i forbindelse med Klub 78xx's nyhedsbreve, kan du skrive til MailChimp. Kontaktinformation til MailChimp findes på https://mailchimp.com/contact/. Du kan også skrive direkte til teamet bag Klub 78xx på eogu@skivekommune.dk.

Ved udsendelse af nyhedsbreve kan der anvendes såkaldt Open Tracking, hvilket bl.a. gør det muligt at se om et nyhedsbrev åbnes af modtageren, hvornår det åbnes, information om anvendt mailprogrammel, din lokation baseret på din IP-adresse (hvorfra nyhedsbrevet er åbnet eller mailserver) samt eventuel information om anvendte links i mailen. Oplysninger der ligeledes gemmes. MailChimp er tilsluttet den såkaldte EU-U.S Privacy Shield ordning, og anvender datacentre, der kan være placeret i lande uden for EU og EØS. EU-Kommissionen har fastslået, at Privacy Shield ordningen sikrer et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau (databeskyttelsesforordningens artikel 45, stk. 1 og 3).

Skive Kommune har indgået en databehandleraftale med MailChimp. Du kan læse mere om MailChimp, MailChimps privacy erklæring samt MailChimps behandling af dine oplysninger på https://mailchimp.com/legal/ 

Dine rettigheder som registreret som Skive Kommune

Læs om hvordan vi beskytter dine datafx 1995

Sidst opdateret

29.06.2020

Indlæser kontakter...