Hvis forældre har en psykisk sygdom kan det være svært at finde ud af alle de spørgsmål, tanker, bekymringer eller følelser, der opstår.

De fleste børn har stor glæde af at være sammen med nogen, der har det på samme måde. Det kan de i Poppelhuset, hvor de også har mulighed for at have det sjovt sammen.

Tilbuddet er til børn og unge mellem 8 og 18 år. Børnene og de unge sammensættes efter alder og mødes i Poppelhuset, hvor de deler oplevelser og tanker. Når gruppen mødes, vil der også være en erfaren vejleder til stede fra enten Skive Kommune eller Region Midtjylland.

Når børn eller unge deltager i gruppen vil hverken de eller familien blive registreret nogen steder.

Hvis du har lyst til at høre mere, kan du helt uforpligtende kontakte Birte Harritz eller Vivi Sørensen.

Børn med psykisk sårbare forældre

Du kan få mere information i pjecen

klik her

Publiceret 13-03-2014