Club Savant

Er en alkoholfri klub som tilbyder aktiviteter og samvær til unge med autisme. Åbningstiden er på tirsdage fra kl. 19.00-21.30 på Uddannelsescenter Hilltop, Arvikavej 4, Skive. I klubbens kiosk kan der købes slik, sodavand og chips.

Medlemmerne er unge, som er eller har været tilknyttet Hilltop eller Mentor. Andre kan søge om optagelse ved henvendelse til Mentor på ljoh@skivekommune.dk

Klubben drives af Mentor og Hilltop og der er altid medarbejdere tilstede. Medlemmerne i klubben er med i planlægning af aktiviteter og opgaver. Klubben har en Facebook-side, Club Savant. Der er ca. 30 elever i klubben. 

Aktiviteterne kan være brug af computere, brætspil og kortspil, pool, airhockey og bordtennis, Wii, hyggesnak og kreative sysler. Der tilbydes også aktiviteter udenfor klubben som fx lasergames, paintball, bowling, sport, filmaftener mv.

I sommerperioden kan aktiviteterne være gåture i naturen, rundbold, kongespil, bålhygge med pandekager, snobrød eller lignende. Det er frivilligt, om man ønsker at deltage i aktiviteter og der er tilmelding fra gang til gang.

 

 

 

Publiceret 13-05-2015