Har du brug for en vurdering af dine lænderygsmerter, kan det foregå i tre forskellige sektorer: praksis, hospital og kommunen.

Forløb i praksissektoren

I praksissektoren finder du din praktiserende læge, fysioterapeut og kiropraktor.

Hvad kan du forvente af praktiserende læge?

I videoen herunder finder du information om, hvad du kan forvente af et besøg hos din praktiserende læge.

Hvad kan du forvente af fysioterapeuten?

I videoen herunder finder du information om, hvad du kan forvente af et besøg hos en fysioterapeut.

Hvad kan du forvente af kiropraktoren?

I videoen herunder finder du information om, hvad du kan forvente af et besøg hos en kiropraktor.

Forløb på hospitalet

Hvis du er blevet henvist til hospitalet, kan behandlingen foregå i flere forskellige klinikker.

Når du bliver henvist til et hospital, overtager hospitalet dit forløb.

Hvad kan du forvente, hvis du er henvist til Medicinsk Rygklinik?

I videoen herunder finder du information om, hvad du kan forvente ved et besøg på Medicinsk Rygklinik.

Hvad kan du forvente, hvis du er henvist til Ortopædkirurgisk Rygklinik?

I videoen herunder finder du information om, hvad du kan forvente ved et besøg i Ortopædkirurgisk Rygklinik.

Hvad kan du forvente, hvis du er henvist til Smerteklinikken?

I videoen herunder finder du information om, hvad du kan forvente ved et besøg i Smerteklinikken.

Forløb i den kommunale sektor

Forløb i de enkelte kommuner kan være meget forskellige, men du kan her få et indblik i, hvad du kan forvente dig af sundhedstilbud eller af jobcenteret.

Genoptræning

Tilbuddet er til dig, hvor lægen fra hospitalet vurderer, at der er behov for genoptræning. Få mere information herunder.

Vedligeholdelsesforløb

Tilbuddet er til dig, der på grund af smerter, har problemer med at klare din hverdag. Tilbuddet er mest for ældre og pensionister. Få mere information herunder.

Forløbsprogram

Du kan blive henvist til forløbsprogrammet fra din praktiserende læge, fra hospitalet eller fra jobcenteret. Få mere information herunder.

Åbent tilbud

Tilbuddet er til dig, der er i arbejde. Du behøver ingen henvisning for at benytte dette tilbud. Få mere information herunder.

Hvad kan du forvente af jobcentret?

Heldigvis kommer langt de fleste, der er sygemeldte, tilbage til deres arbejde. I videoen herunder finder du mere information, om hvad jobcentret kan gøre for dig.

02.02.2021

Sundhedscentret

Telefon: på 9915 7300

mandag - torsdag kl. 8.00 - 14.00 samt fredag kl. 8.00 - 12.30.

Sikker mail: sundhedscenter@skivekommune.dk.

Hjemmeside: sundhedscenterskive.dk