Aktuelle udbud

Skive Kommune annoncerer aktuelle EU- udbud og andre udbud på varer og tjenesteydelser på denne side. Ligeledes annonceres alle aktuelle udbud i Skive Kommune som udgangspunkt også i dagspressen. Alle relevante dokumenter, herunder supplerende oplysninger, rettelsesblade og svar på indkomne spørgsmål vil være at finde på denne side. Du opfordres til løbende at holde øje med eventuelle nye dokumenter, da det er dit ansvar at holde dig orienteret omkring nye dokumenter. 

Du kan abonnere på denne side og automatisk få tilsendt en mail hver gang der annonceres et nyt EU- udbud, andre udbud eller der tilføjes supplerende oplysninger til et allerede annonceret udbud. Skive Kommune påtager sig ikke ansvaret som følge af fejl og mangler i denne service. Det er altid dit ansvar at holde dig orienteret omkring nye dokumenter på siden

 

EU- udbud og andre udbud:

EU- udbud på innovative plejesenge og forflytningsplatforme i samarbejde med bl.a. Viborg kommune

EU- udbud på græsklipning af idrætsanlæg og grønne områder

EU- udbud på levering af elevskabe i samarbejde med Skanderborg Kommune

UDBUD ANNULERET: Udbud af græsslåning af idrætsanlæg og udvalgte grønne områder

Begrænset udbud på totalrådgivning vedr. ombygning og istandsættelse af Gl. Skivehus

EU- udbud på levering af udendørs lege-, fitness- og aktivitetsudstyr i samarbejde med bl.a. Mariagerfjord Kommune  

Udbud af sundhedsordning for medarbejdere (Fristen for aflevering af tilbud på sundhedsordninger – fysisk del (behandling og forebyggelse) og psykologhjælp til medarbejdere forlænges til 1. marts 2017 kl. 12.)

- Spørgsmål og svar på udbud af Sundhedsordning

 

 

Publiceret 21-02-2017