Udbud på levering af udendørs lege-, fitness- og aktivitetsudstyr

Skive Kommune offentliggør hermed via Det Dynamiske Indkøbssystem (DPS) udbud på levering af Udendørs lege-, fitness og aktivitetsudstyr på vegne af nedenstående kommuner under Jysk Fællesindkøb (JYFI):

Mariagerfjord Kommune

Norddjurs Kommune

Rebild Kommune

Skanderborg Kommune

Skive Kommune

Syddjurs Kommune

Viborg Kommune

Bekendtgørelsesnr.: 2016/S 130-232667

Udbuddet gælder for alle kommunernes forvaltninger samt institutioner og omfatter, udover kommunernes egne institutioner, også selvejende institutioner i det omfang, det er muligt i henhold til gældende driftsoverenskomster, og hvor driften primært er finansieret via tilskud fra kommunerne.

Ordregiver har valgt at etablere et dynamisk indkøbssystem for at sikre muligheden for at få tilbud fra et stort felt af leverandører, og herved at få mulighed for at skabe en ny konkurrencesituation samt løbende at teste markedet for nye leverandører. Samtidig sikrer det, at konkurrencen holdes åben blandt alle potentielle tilbudsgivere i hele løbetiden for det dynamiske indkøbssystem.

Alle oplysninger som fremgår af dette materiale gælder for samtlige delaftaler, hvis ikke andet er oplyst.

Procedure:

For af deltage i opgaven kopieres dette link til din internet browser: http://permalink.mercell.com/59809710.aspx

Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: "Meld din interesse". Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S, skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger.

Efter afsendelse af registreringen har du gratis adgang til alle udbudsdokumenter. Du vil modtage login koder til www.mercell.dk indenfor normal arbejdstid og kan derefter afsende dit tilbud/ansøgning.

 

Publiceret 05-10-2016