Mit navn er Jeanette Lundhus Kiilerich, jeg er 31 år gammel og 1. års elev ved Skive kommune. Lige nu sidder jeg i Kultur- og Familieforvaltningen. I de første 6 måneder af min elevtid har jeg været rundt i hele Familieafdelingen, hvilket har været rigtig spændende, og det har givet et godt indblik i, hvad man beskæftiger sig med i de forskellige afdelinger. I mit første år skal jeg også ud på en af kommunes folkeskoler.

 

2. år af min elevtid skifter jeg forvaltning, og skal sidde i Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningens Ledelsessekretariat og Borgerservice. Jeg er rigtig glad for at være elev hos Skive kommune. Det er en spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens. Som elev hos Skive kommune har man mulighed, for selv at komme med input/ønsker, hvis vi gerne vil opleve en anden forvaltning i en kort periode. Jeg er blevet taget så godt imod lige fra dag 1, og hver gang jeg har skiftet afdeling, har jeg følt mig velkommen. Jeg har også kun oplevet, at mine kollegaer har været glade for og interesseret i at have en elev.

 

Jeg er butiksuddannet, men savnede udfordringer, og det har jeg i hvert fald fået hos Skive kommune. Jeg er glad for, at jeg tog springet. Jeg håber at kunne fortsætte hos Skive kommune efter min elevtid, der er så mange muligheder for videreuddannelse.  

 

 

 

Publiceret 16-10-2019