Jeg hedder Jolanta, jeg er 30 år gammel og er anden års elev i HR og løn. Det første år sad jeg i afdelingen Erhverv og Udvikling, som blandt andet arbejder med branding af kommunen, bosætning og udvikling. Jeg var jo så heldig, at jeg fik lov til at være med til de forskellige arrangementer, så det var en god kombination mellem kontorarbejde og den anden side af afdelingens opgaver.

Det andet år af min elevtid er jeg i HR afdeling, hvor jeg arbejder med f. eks. indberetninger i lønsystemet, lønaftaler, overenskomster mm. Det er meget spændende områder, og jeg er glad for, at der er lige HR afdeling jeg kom til at være det andet år af min elevtid.

Som elev ved Skive Kommune får man lov til at være i forskellige afdelinger, hvis det er det, der skal til. Man har selv lidt indflydelse i at bestemme, hvor det er man lige har lyst til at være. Jeg vil meget gerne prøve at sidde decentralt, f.eks. på en skole, og snuse til hvad man laver i Jobcenter, og det har jeg fået lov til. Desuden har man mange videreuddannelses muligheder, hvis man efter endt elevtid bliver ansat i kommunen.

Publiceret 21-02-2018