Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har været det i 10 år. Mens jeg arbejdede som pædagog, begyndte jeg mere og mere at interesse mig for det administrative. Til sidst blev min interesse så stor, at jeg søgte orlov og fik taget et HGS forløb. Jeg har oprindeligt en gymnasial uddannelse, derfor skulle jeg have et 18 ugers HGS forløb på Skive Handelsskole. Efter forløbet søgte jeg forskellige elevstillinger og til sidst var jeg heldig at komme til samtale ved Skive Kommune og fik en af stillingerne. 

Jeg valgte at søge en elevplads ved Skive Kommune, fordi jeg syntes, det var tiltalende, at jeg under min uddannelse kommer rundt i forskellige afdelinger. Jeg havde en kun en lille ide om, hvad det er, man kan arbejde med indenfor kommunen. Det, at jeg kommer rundt i forskellige afdelinger, har vist mig, hvor mange forskellige arbejdsopgaver kommunen varetager og samtidig givet mig en ide om, hvad det er, jeg vil arbejde med, når jeg er færdiguddannet.

Som elev bliver jeg vist en stor tiltro, hvilket er med til at give mig den selvtillid, der skal til for at udføre et godt stykke arbejde. Samtidig er der gode kollegaer, som har taget rigtigt godt imod mig og er med til, at jeg bliver en del fællesskabet.

Linda (39 år)

Publiceret 14-02-2018