Mit navn er Marianne Olesen, jeg er 38 år og er anden års elev, og sidder i Kultur, Fritid og Økonomi. Det første år sad jeg i  HR og løn, og har været nede og snuse til borgerservice. Det er en fantastisk tid at være elev ved Skive Kommune, da man får lov at røre ved forskellige afdelinger, og heraf mærke efter hvor man egentlig har sit fodfæste. Jeg er enormt glad for at være elev, og satser på at få mange flere år her endnu.

Jeg er tidligere uddannet SSA og har arbejdet i faget igennem mange år, men kunne mærke, at der efterhånden skulle nogle nye og anderledes udfordringer til i min hverdag. Der var mere i mig end sundhedsfagligt arbejde, der var en lyst til det mere administrative, hvor jeg kunne udfordre mig selv på den mere systematiske plan, og stadig bidrage med hjælp til forskellige borger på en anderledes måde.

Jeg søgte hos Skive Kommune, da de kunne give mig de udfordringer jeg søgte, blandt andet det at kunne udfordre mig selv mere fagligt, at få muligheden for at komme rundt i forskellige afdelinger, og få et stort lærerigt indblik i, hvad Skive Kommune havde af muligheder..

 

 

Publiceret 14-02-2018