Jeg er en af de personer, som bare ikke har vidst, hvad jeg ville med mit liv. Først ville jeg være dyrelæge, så journalist, herefter advokat og så forfatter – dog opstod der problemer med diverse Ideer: jeg kan ikke tåle synet af blod så derfor ikke dyrelæge, jeg er ikke god til at skrive et pænt og flydende sprog, som andre vil læse, derfor ikke journalist eller forfatter og ideen om at blive advokat forsvandt hurtig igen.

Så jeg sprang ud i det: jeg gik et enkelt år på HG-almen på Mors og efterfølgende tre år på handelsgymnasium. Efter disse år var jeg blevet klogere på hvilke fag jeg interesserede mig for. Fagene virksomhedsøkonomi, erhvervsøkonomi og erhvervsret tiltalte mig meget og dette gav mig en ide om hvad jeg ville uddanne mig som.

Skive Kommune søgte elever og arbejdet tiltalte mig bare, man ville få meget ansvar, også selvom man er ung, masser selvstændige/gruppe opgaver, så jeg søgte med det samme! Og jeg har ikke fortrudt det et sekund.

Jeg er 1 års elev og sidder lige nu i sekretariatet for social og arbejdsmarkedet og ikke en dag er ens. Jeg modtager både økonomi opgaver, skriftlige opgaver, planlægningsopgaver, telefonopkald fra virksomheder/borgere og så får jeg meget ansvar, hvilket er præcis sådan en hverdag jeg har drømt om. Arbejdet hos Skive Kommune har lært mig utrolig meget bare dette første halve år, jeg har blandt andet fået en bedre opfattelse af hvordan tingene hænger sammen i samfundet og jeg glæder mig til at forsætte min elevtid.

Sascha (20 år)

Publiceret 14-02-2018