Mit navn er Sascha Stampe, jeg er 21 år og er anden års elev hos Skive Kommune. Allerede fra start var jeg indstillet på at jeg ville arbejde med økonomi og så lidt borgerkontakt som muligt, dog er tonen blevet lidt anderledes efter min tid hos Skive Kommune.

Det gode ved at være elev hos Skive Kommune er, at man får lov til at prøve en masse. Du kommer rundt i flere afdelinger, og har selv indflydelse på, hvad du kunne tænke dig i løbet af din elevtid. Jeg startede i Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningens Ledelsessekretariat, hvor jeg kun havde telefonisk borgerkontakt. Herefter startede jeg hos Borgerservice og Ydelse, en afdeling som jeg ikke tænkte var mig, på grund af meget borgerkontakt, men jeg opdagede hurtigt at det var en afdeling for mig.

Jeg sidder nu i økonomisk sekretariat, hvor det meste af hverdagen er afsat til økonomiske opgaver, her kan jeg godt mærke, at jeg savner den borger kontakt, jeg havde hos Borgerservice og Ydelse. Dette er en indstilling jeg aldrig troede jeg ville få, men fordi elevtiden hos Skive Kommune har givet mig muligheden for at opleve flere forskellige afdelinger, har jeg nu fået en masse faglig viden og er blevet klogere på mig selv.

 Sascha (21år)

Publiceret 14-02-2018