Mit navn er Sofie, jeg er 29 år og er førsteårs elev ved Skive Kommune. Jeg startede med at være i Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningens Ledelsessekretariat i et halvt år og skal derefter være i Borgerservice i et halvt år.

På mit andet år skal jeg være i Kultur- og Familie forvaltningen.

Min uddannelsesbaggrund er en HTX-studentereksamen, suppleret med et 10 ugers EUD-S kursus, som jeg tog online via Skive Handelsskole. Derudover er jeg uddannet sygeplejerske, som jeg har arbejdet som i godt fem år.

Jeg har taget karriereskiftet, fordi jeg har stor interesse for administrative arbejdsgange, sagsbehandling, økonomi, kommunikation og IT. Disse interesser får jeg mulighed for at beskæftige mig med som kontorelev ved Skive Kommune. Efter jeg er startet, har jeg fundet ud af, hvor mange muligheder der ud over dette, også er. Emner som effektivisering af arbejdsgange, robotteknologi og digitale løsninger er noget, jeg særlig er blevet grebet af, efter jeg er startet.

Denne kombination, og at man i Skive Kommune har stor fokus på mulighed for videreuddannelse, har gjort, at jeg håber, jeg kan blive i Skive Kommune i mange år.

At være kontorelev er kun kedeligt hvis man IKKE griber mulighederne ! 

 

 

Publiceret 21-12-2018