Jobagent - 2018

Du kan oprette en jobagent, som automatisk sender en mail, når der er et ledigt job hos Skive Kommune, der matcher dine ønsker.

Jobagent
Pleje & Omsorg i Skive Kommune er på udkig efter engagerede og kompetente sosu-medarbejdere
Vil du være med til at sikre borgernes sundhed og trivsel, så bliv en del af holdet! Om du er nyuddannet, har mange års erfaring eller er et sted midt i mellem, er ikke så vigtigt. Det afgørende er dit engagement, dine kompetencer og din lyst til arbejde med pleje og omsorg.

Vi har både plads til dig, der trives med de daglige plejeopgaver, hvor nærværet med borgerne fylder mest, og til dig, der udover kerneydelserne, også gerne vil være en del af udviklingsopgaver og projekter.
Vi er fleksible i forhold til timeantal, og vores mål er at vi sammen finder en løsning hvor dine ønsker og vores behov blive tilgodeset.

Som medarbejder hos Pleje & Omsorg er du en del af et hold, hvor mange er afhængige af din indsats – både borgere, pårørende og kollegaer. Vi søger derfor efter dig, der kan nikke ja til følgende:
Du
  • er uddannet sygeplejerske, social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent
  • kan arbejde i min. to vagttyper
  • er mødestabil og tager ansvar for din arbejdsdag
  • løser opgaverne med høj faglig kvalitet og i tæt samspil med dine kollegaer, borgerne og de øvrige smarbejdspartnere.

Lyder det som noget for dig? Så skriv lidt om dig selv og hvad du kan tilbyde - og kom gerne ind på om du søger du job i hjemmeplejen, på et plejecenter eller begge dele samt om du søger job i bestemte områder af kommunen.

Vi læser ansøgningerne løbende, og sammenholder dem med behovet I vores organisation. Så snart vi har en ledig stilling, der matcher din profil, vil du høre fra os.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte leder for hjemmeplejen, Bente Søballe tlf. 20 34 30 21 eller leder for plejecentrene, Marianne Frost på tlf. 20 34 30 02.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med relevant fagforening.

Vil du vide mere om hjemmeplejen og plejecentrene i Skive Kommune? Gå ind på Pleje & Omsorgs hjemmeside.


 

Skive - det er RENT LIV
I Skive lever vi det aktive liv - ved fjorden, med de gode fødevareoplevelser og den bæredygtige energi. Vi kalder det RENT LIV.
Læs mere på www.skive.dk


Søg stillingen her (digital formular)

Tilbage til joblisten