Jobagent - 2018

Du kan oprette en jobagent, som automatisk sender en mail, når der er et ledigt job hos Skive Kommune, der matcher dine ønsker.

Jobagent
i en tidsbegrænset stilling med tiltrædelse 1. november og frem til 30. juni 2019

Børnegården Durup er en firelænget bondegårdsbørnehave i udkanten af Durup. Vi søger en pædagog, der brænder for bondegårdslivet, og som synes om inde- og udeliv i alt slags vejr sammen med børn og kolleger.

Børnegården rummer et slaraffenland af muligheder i samvær med børn. Gårdspladsen og den gamle have er indrettet med legeplads, fuglevoliere, bålplads og “jungle”. I stalden er der forskellige dyr: kat, høns, fugle, kaniner og geder, som vi passer sammen med børnene, både når vi skal muge ud og fodre. Der er lade med halm, puderum, træværksted og teaterscene. Her viser de ældste børn en teaterforestillinger til sommerfest, og personalet laver juleteater for børnene. Derudover har vi et opvarmet kreativt værksted, hvor der også er en smartboard-tavle. Stuehuset er indrettet som en traditionel børnehave med mange faciliteter.
 
Vi forventer at du:
  • Er uddannet pædagog, og gennem din faglighed kan åbne muligheder for barnets læring gennem livet på gården og med læreplanstemaerne for øje.
  • Inddrager børnene i de praktiske gøremål med dyrene og ikke er bange for at lugte af bål og få møg under neglene.
  • Er klar til at gå med i vandet, når vi går i svømmehallen med børnene.
  • Kan samarbejde og er indstillet på, at vi løfter i flok.
  • Følger op på aftaler med forældrene, personalet og PPR og andre for at støtte barnet i udviklingen, så det bliver den bedste udgave af sig selv.
  • Er fleksibel og omstillingsparat, når hverdagen pludselig ændres.
 
Vi tilbyder
Vi har ca. 50 glade børn i alderen 3-6 år og fagligt dygtige og vidt forskellige medarbejdere - både mænd og kvinder - der samarbejder på kryds og tværs i institutionen.

Vores forældregruppe er meget engageret og tager del i Børnegårdens hverdagsliv, fx som “praktiske grise” til arbejdsaften og ved at hjælpe til ved morgenbordet, hvor der er forældrekaffe hver dag.

Der er en engageret forældrebestyrelse, der tager aktivt del i nye tiltag pt. etablering af ny legeplads. Vi samarbejder med Durup Skole og er en del af lokalsamfundet, hvor vi er til børne-byfest, fælles halloween og julefakkeloptog.

Vi prioriterer det tværfaglige samarbejde med PPR højt, når vi vurderer, det giver mening for familien og skaber udvikling for barnet.

Hvis du vil vide mere om jobbet kan du kontakte Leder Mette Kardyb 20 92 28 90
og du kan læse mere på vores hjemmeside

Vi glæder os til at læse din ansøgning, som du skal sende til os senest mandag den 22. oktober.

Vi forventer at holde samtaler mandag 29. oktober.
 

Skive - det er RENT LIV
I Skive lever vi det aktive liv - ved fjorden, med de gode fødevareoplevelser og den bæredygtige energi. Vi kalder det RENT LIV.
Læs mere på www.skive.dk


Søg stillingen her (digital formular)

Tilbage til joblisten