Jobagent - 2018

Du kan oprette en jobagent, som automatisk sender en mail, når der er et ledigt job hos Skive Kommune, der matcher dine ønsker.

Jobagent
Har du lyst til at arbejde med offentlige udbud og optimering af indkøb? Brænder du for selvstændigt at tage ansvar for dine opgaver samt projektledelse? Så er stillingen som konsulent i Indkøbsafdelingen i Skive Kommune lige noget for dig.

Vi søger en ny kollega, da Indkøbsafdelingen pr. 1. januar 2019 får ansvaret for gennemførelse af endnu flere af kommunens udbud.

Indkøbsafdelingen er en velfungerende afdeling, som har ansvaret for at gennemføre udbud af varer og tjenesteydelser, sikre viden om indkøbsaftalerne til resten af organisationen, sikre kontraktopfølgning på aftaler, vedligeholde og drifte kommunens e-handelssystem, samt rådgive/vejlede kommunens institutioner/afdelinger omkring brug af indkøbsaftaler og regler om udbud. Alt sammen for at vi kan understøtte kommunens decentrale institutioner og afdelinger i at købe ”bedst og billigst” ind.

Skive Kommune er en del af indkøbsfællesskabet Jysk Fælles Indkøb som pt. består af 7 andre kommuner. Vi er bindeled mellem Skive Kommune og indkøbsfællesskabet. Når vi laver udbud gennemføres de enten alene for Skive Kommune eller i fællesskab med andre fx Jysk Fælles Indkøb eller SKI (Statens og Kommunernes Indkøbsservice).

I Indkøbsafdelingen har vi et fælles ansvar i forhold til løsning af afdelingens opgaver, og vi prioriterer samarbejde med andre, trivsel, udvikling og god opgaveudførelse højt. Du kommer til at arbejde i et spændende og udadvendt job i en uformel organisation med høj faglighed og fleksibilitet. Arbejdet i afdelingen bygger i meget høj grad på tillid og ansvarlighed.

Dine primære arbejdsopgaver
  • Projektledelse i forbindelse med gennemførelse af udbud (herunder EU-udbud) enten for Skive Kommune alene eller på vegne af fx indkøbsfællesskabet. I mange situationer er du eneansvarlig for opgavens udførelse
  • Rådgivning og vejledning til kommunens decentrale institutioner/afdelinger om indkøb og udbud
  • Bidrage til løbende udvikling af Indkøbsafdelingens opgaver
  • Bidrage til optimering/effektivisering af indkøbsadfærden i hele organisationen
  • Kontraktopfølgning af eksisterende indkøbsaftaler
 
Faglige kompetencer
Erfaring og viden om reglerne for offentlige udbud og/eller relevant uddannelse vægtes højt. Der er ikke krav om en bestemt uddannelse for stillingen.
 
Personlig profil
  • Du skal arbejde struktureret, og have lyst til selvstændigt at tage ansvar for og gennemføre udbud
  • Du skal være en god samarbejdspartner og kommunikator, da vi hele tiden samarbejder med andre om indkøb og udbud. Enten med andre afdelinger i organisationen eller med fx andre kommuner
  • Du skal være nysgerrig og initiativrig, da vi har brug for en kollega som kan være med til at se nye muligheder som kan bidrage til understøttelse af effektive indkøb i organisationen
  • Du skal være en teamplayer, da vi ønsker en kollega som kan bidrage til fortsat god trivsel og udvikling i afdelingen, og samtidig skal du kunne samarbejde med resten af organisationen
 
Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst og principperne om lokal løndannelse.

Ugentlig arbejdstid
37 timer.

Arbejdstider og evt. flextid
Mandag – onsdag 8-15.30 torsdag 8-17 og fredag 8-14. Der er mulighed for flextid.

Ansættelsestidspunkt
Snarest mulig og senest 1. februar 2019.
 
Vil du vide mere om stillingen
Er du velkommen til at kontakte indkøbschef Laila Graugaard Jensen telefonisk på 99 15 55 95 eller 30 57 01 56.

Ansøgning
Send din ansøgning til os senest søndag den 25. november 2018.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler fredag den 30. november 2018 og evt. også mandag den 3. december 2018.

Skive - det er RENT LIV
I Skive lever vi det aktive liv - ved fjorden, med de gode fødevareoplevelser og den bæredygtige energi. Vi kalder det RENT LIV.
Læs mere på www.skive.dk


Søg stillingen her (digital formular)

Tilbage til joblisten