Jobagent - 2018

Du kan oprette en jobagent, som automatisk sender en mail, når der er et ledigt job hos Skive Kommune, der matcher dine ønsker.

Jobagent
Udviklingskonsulent til sundhedsområdet i Skive Kommune

Brænder du for
 • det kommunale psykiatri- og sundhedsområde
 • klassiske konsulentopgaver som analyser, sagsfremstillinger, tovholderopgaver på arbejdsgrupper, puljeansøgninger m.m.
 • at arbejde i feltet mellem det strategiske udviklingsarbejde og driftsnære opgaver.

Så har vi et rigtig spændende arbejde til dig.

Vi søger en udviklingskonsulent, der
 • har en relevant akademisk uddannelse for eksempel cand.scient.adm., cand.scient.pol. eller cand.oecon.
 • har analytiske evner
 • har flair for både mundtlig og skriftlig kommunikation
 • kan spænde over både komplicerede analyseopgaver og forefaldende opgaver, som eksempelvis udarbejdelse af stikord til formanden for Sundheds-, Social og Forebyggelsesudvalget til udarbejdelse af redegørelse om ankesagerne
 • kan begå sig i en kompleks politisk styret organisation
 • kan arbejde selvstændigt, opsøgende og struktureret
 • kan samarbejde med mange forskellige mennesker på alle niveauer i organisationen.

Stillingen er placeret i Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningens sekretariatet og indgår i et samlet konsulentteam bestående af i alt seks AC-konsulenter. Du får reference til sekretariatschefen. I det daglige arbejde er stillingen tilknyttet sundhedsområdet, og opgaven vil være at understøtte og være sparringspart for sundhedsområdet.

Sundhedsafdelingen omfatter psykiatri- og rusmiddelområdet, sundhedsfremme, forebyggelse og træning samt den kommunale tandpleje. Du skal have lyst til at indgå i opgaver på tværs af hele sundhedsområdet, herunder både organisationsudvikling, samarbejde med ledergruppen, tværgående projekter og økonomistyring.

Vi kan tilbyde
 • et afvekslende og selvstændigt job med dygtige og engagerede kolleger i en organisation, der er stor nok til, at vi på nogle områder kan går forrest, men samtidig så lille, at der hverken er langt til politikere eller borgere
 • mulighed for at arbejde med- og sætte dit præg på et spændende område i rivende udvikling. I tæt samarbejde med sundhedschefen og det samlede konsulentteam vil du blive en central aktør i forhold til planlægning, udvikling og styring af sundhedsområdet i Skive Kommune.

Skive Kommune vægter et godt arbejdsmiljø højt, og kan bl.a. tilbyde en attraktiv sundhedsordning for personalet.

I Skive lever vi det aktive liv ved fjorden, med de gode fødevareoplevelser og den bæredygtige energi. Vi kalder det RENT LIV. Læs mere på kommunens hjemmeside.
Skive Kommune opfordrer alle interesserede - uanset alder, køn, race religion eller etnisk baggrund til at søge.

Stillingen er ledig til besættelse 1. marts 2019.

Løn- og arbejdsvilkår efter gældende overenskomst og principperne om ny løn.

Yderligere oplysninger
For yderligere oplysninger om stillingerne, bedes du henvende dig tils ekretariatschef Kirsten V. Løgsted på tlf. 41 81 80 58 eller kvkl@skivekommune.dk eller sundhedschef Trine Brøcker på tlf. 25 85 06 02 eller trbr@skivekommune.dk

Ansøgningsfrist
Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 17. januar 2019.

Der afholdes samtale den 25. januar 2019.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

Skive - det er RENT LIV
I Skive lever vi det aktive liv - ved fjorden, med de gode fødevareoplevelser og den bæredygtige energi. Vi kalder det RENT LIV.
Læs mere på www.skive.dk


Søg stillingen her (digital formular)

Tilbage til joblisten