Spring navigation over

Job og beskæftigelse

Skive Kommune har hollandsk arbejdskraft i kikkerten

20-12-2018

Skive Kommune er repræsenteret på Europas største jobmesse i Holland, der slår dørene op til februar. Målet er at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, der er en 'mangelvare' i det midt- og vestjyske.

Sprogskoler i Skive oplever det laveste fravær

06-12-2018

Skive Kommune klarer sig bedst af alle kommuner i landet, når det gælder flygtninge og indvandreres fravær på sprogskolerne.

Bredt partnerskab vil skaffe praktikpladser til unge på erhvervsuddannelserne

07-09-2018

En partnerskabsaftale mellem Skive Kommune, Dansk Byggeri, Dansk Erhverv, Dansk Industri, LO, Tekniq og Arbejdsgiverne skal sikre praktikpladser til alle unge på en erhvervsuddannelse. Samtidig er målet, at flere unge tager en erhvervsuddannelse.

Minister tror på en tilrettet sygeplejerskeordning

14-06-2018

I et svar til Skive Kommune bakker beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) op om intentionerne i kommunens sygeplejerske-ordningen, der skal nedbringe sygefraværet blandt ledige. Men der er aspekter i ordningen, der skal kigges nærmere på.

Stærke iværksættere og flere fuldtidsbeskæftigede

12-06-2018

Der er gang i hjulene på Skiveegnen, viser de seneste erhvervsstatistikker målt på regionalt og nationalt niveau

Rekordlav ledighed i Skive Kommune

11-06-2018

For første gang i fire år er ledigheden blandt dagpengemodtagere under 500 i Skive Kommune. Og den positive udvikling fortsætter. Hver uge går flere og flere ledige i arbejde.

Kommunen målretter indsats for 430 unge på kanten af arbejdsmarkedet

14-03-2018

Skive Kommune og 22 lokale virksomheder går sammen i projektet ’Code of Care’ for at gøre en forskel for 430 unge, der i dag står på kanten af arbejdsmarkedet.

Forsvarsforlig tilsyneladende uden ekstra arbejdspladser til Skive

29-01-2018

Fungerende borgmester Peder Christensen beklager, at Skive tilsyneladende ikke får del i nye arbejdspladser som resultat af forsvarsforliget. I hvert fald ikke i første omgang

Kommuneguiden er en guldgrube af tal og fakta

29-01-2018

Kommuneguiden er en nem og overskuelig samling af faktuel viden om Skive Kommune fra flere forskellige datakilder. Find den på pc, tablet eller mobiltelefon

Skive Kommunes sygeplejerskeordning

26-01-2018

I forlængelse af de seneste dages debat har Skive Kommune besluttet at sætte sygeplejerskeordningen midlertidigt i bero.