Spring navigation over

Egnsudvikling

Glade jul, Skive er cool…

18-12-2019

Ny indsats fra Skive Kommune inviterer egnens fraflyttede unge ind i 'Klub 78xx' og sætter fokus på Skiveegnens gode historier med en konkurrence på aaretdergik.dk, hvor alle kan være med til at kåre årets historie fra 2019

Kursus - Sådan leder I et levende lokalsamfund

13-12-2019

For kommunalt ansatte og lokalråd, som ønsker at forstå og udvikle nye ledelseskompetencer målrettet lokalsamfund

Kursus om organisering af levende lokalsamfund

12-11-2019

For kommunalt ansatte og lokalråd, som ønsker inspiration og nye modeller til organisering af lokalsamfund og styrkelse af nærdemokratiet.

Invitation til stormøde om den kommende Destination Limfjorden

06-11-2019

Skive Kommune inviterer til stormøde om det kommende destinationsselskab på turismeområdet, Destination Limfjorden. Formålet er at få gode input fra relevante parter i forhold til opgaver, formål m.m.

Grønt lys til attraktive byggegrunde på Fjordbjerg Ager

01-11-2019

Om et par år vil man muligvis kunne købe attraktive byggegrunde med fjordudsigt i Skive

Kursus om rekruttering af frivillige i lokalsamfundet

22-10-2019

For kommunalt ansatte, lokalråd og foreningsledere i lokalsamfund, som ønsker flere redskaber til involvering og fastholdelse af frivillige til de lokale projekter, arbejdsgrupper og bestyrelser. Der sættes specielt fokus på arbejdet i lokalråd, borgerforeninger eller lignende organer

Madmøder skal skabe vækst og udvikling i Midt- og Vestjylland

10-10-2019

Skive Kommune er med i en ny midt- og vestjysk fødevaresatsning under overskriften Madmødet

Offentlig høring af forslag til Kommuneplan 2020-2032 er nu afsluttet

13-09-2019

Den offentlige høring af forslag til Kommuneplan 2020-2032 er afsluttet, og planen afventer nu endelig politisk vedtagelse.

Invitation: Kom til indvielse af faciliteter til friluftslivet ved Jordbro Engså

19-08-2019

Søndag den 25. august er der indvielse af faciliteter til friluftslivet ved Jordbro Engsø. Skive Kommune indgår i partnerskabet, der har stået bag det nye initiativ. Efter indvielsen bydes der på pølser og øl/sodavand, og det efterhånden årlige Sømarked åbner med aktiviteter for alle.

Områdefornyelse i Breum afsluttet

15-08-2019

Fra en tilfreds landsby til "Danmarks lykkeligste by"

Kom med bag om nordens største vandsportsfestival WATERZ

09-08-2019

Ny inspiration til alle i Skive Kommune, som arbejder frivilligt eller professionelt med arrangementer og events - denne gang med fokus på vandet. Projektleder for WATERZ vandsportsfestival i Hvide Sande Katrine Kock Frandsen besøger SET senere i august.

Countryfestival må gerne fortsætte

10-07-2019

Skive Kommune har for to år siden givet en ’lovliggørende dispensation’ til, at der må afholdes countryfestival i Glyngøre. Den står stadig ved magt. Men blandt andet placeringen af nogle af de opførte hytter strider imod naturbeskyttelsesloven. De skal flyttes for være lovlige. Kommunen har modtaget en ansøgning fra Glyngøre Camping, så sagsbehandlingen i den sammenhæng er i gang. Men dét arbejde spænder på ingen måde ben for afholdelse af festivalen.

Millionbevilling til lokal turisme-indsats

08-07-2019

Dansk Erhvervsfremmestyrelse har bevilget 1.995.650 kroner til et projekt, som har til formål at styrke turismen i vores del af landet. Skive Kommune har sammen med Struer og Morsø kommuner søgt om pengene for at konsolidere turismeindsatsen i det kommende destinationsselskab - Destination Limfjorden.

Netværk og dimissionsgave til SKIVEegnens unge

28-06-2019

Skive Kommune ønsker i år studenter fra ungdomsuddannelserne til lykke med en helt særlig dimissionsgave. Temaet er: 'Du ved, du er fra SKIVEegnen, når ...' Formålet er at invitere egnens unge ind i et netværk, så de kan følge med i det, der sker i kommunen - også selv om de flytter væk. Det kan på længere sigt bidrage til at skabe interesse for at vende tilbage efter endt uddannelse.

Alt er i spil efter valget - derfor skal vi fortsat kæmpe for både rute 34 og 26

07-06-2019

'Vi skal kæmpe for flere penge til rute 26 - men også for ikke at miste dem, vi har fået stillet i udsigt til udbygning af rute 34, siger administrerende direktør Poul Pedersen, Thise Mejeri

Borgmestre vil have reform af udligningssystem

08-05-2019

Ikke færre end 30 af landets borgmestre står sammen om ønsket om en reform af det kommunale udligningssystem. Også Skives borgmester Peder Christian Kirkegaard har skrevet under på et åbent brev til Folketinget, hvor de argumenterer for, at tiden er inde til at nedsætte en uvildig kommission, der skal udarbejde et nyt og fair udligningssystem.

De unges grønne stemme bliver hørt på Skivemødet

02-05-2019

Skive Kommune sætter fokus på de unges grønne visioner, når 200 elever fra Skive Gymnasium og Skive College fredag den 3. maj deltager i debatten om grøn omstilling på dette års udgave af Skivemødet

Skal du også med til Skivemødet?

05-04-2019

Skive Kommune bakker op om Skivemødet og deltager aktivt flere steder

Regional kultur- og landdistriktskonference til september

29-03-2019

Regionsrådet i Region Midtjylland har bevilget 400.000 kr. til Skive Kommune til en regional kultur- og landdistriktskonference 'Liv og landskab – fællesskab, bæredygtighed og kultur i landdistrikter'.

Åbent hus ved Glattrup Bæk

25-03-2019

Invitation til åbent hus arrangement torsdag d. 4. april 2019 fra kl. 17.00

Åbent hus om udviklingen af Skive Kommune

04-03-2019

Har du en mening om hvordan Skive Kommune skal udvikles? Kom og hør om planerne for udvikling af Skive Kommune de kommende år – og giv dit besyv med

Vindmøller og solcelleanlæg ved GreenLab Skive - fremtidens energi til debat

27-02-2019

Skive Kommune inviterer borgerne til dialog om planerne for vindmøller og solcelleanlæg ved GreenLab Skive. Håbet er, at en reel dialog med borgerne vil føre til enighed om det, der kommer til at ske i Kåstrup.

Nyt videns- og testcenter med internationalt potentiale på vej i GreenLab Skive

31-01-2019

Der findes endnu ikke noget lignende i Europa. Et GreenLab Academy er i støbeskeen, og et såkaldt center for højvolt – HV – er en del af planen. Her skal uddannelsen af fremtidens forsyningsoperatører på energiområdet foregå. En aftale mellem Skive College og GreenLab Skive skaber en unik platform for et uddannelsesmiljø med både national og international tiltrækningskraft.

GreenLab Skive Biogas - endnu en grøn virksomhed på vej i erhvervsparken

25-01-2019

Der skulle trædes godt til på spaden, for jorden var kold og hård, da Skives borgmester, E.ON Danmarks direktør og formanden fra Leverandørselskabet Amba fredag satte foden på den og tog det første spadestik til byggeriet af GreenLab Skive Biogas. ’En ære at være med,’ sagde E.ON-direktøren.

Stort skridt tættere på nye byggegrunde

24-01-2019

Erhvervsstyrelsen har efter lang sagsbehandlingstid givet Skive Kommune tilladelse til at arbejde videre med muligheden for at skabe flere byggegrunde tæt på Skive by – dels ved Viborgvej, dels ved Fjordbjerg Ager.

'Quantafuel Skive i gang med at skabe historie'

21-01-2019

Stor interesse for rejsegildet hos Quantafuel Skive mandag den 21. januar - et erhvervseventyr med internationalt potentiale, hvor den grønne omstilling kommer til at gå hånd i hånd med nye arbejdspladser i Skive Kommune

Skive Kommune støtter et 'Danmark i balance'

17-01-2019

Borgmester Peder Christian Kirkegaard er glad for, at kommunen er blevet en del af organisationen, som kæmper for at skabe lige vilkår for at kunne bo, leve og drive virksomhed i hele landet.

Skive rykker for kystnær udvikling

11-01-2019

Skive Kommune hilser de storslåede planer for udvikling af hovedstaden velkommen, men efterlyser muligheden for at kunne udvikle Danmark uden for de store byer. Borgmester og kommunaldirektør rykker minister for svar.