Spring navigation over

Skole og børnepasning

Skive Kommune blandt de bedste til at løfte to-sprogede elever

28-11-2019

De ikke-vestlige folkeskole-elever, der går i skole i Skive, klarer sig væsentlig bedre end de fleste andre steder i landet. Kommunen er den næstbedste i landet til at løfte de elever. Det viser en ny undersøgelse fra Udlændinge- og Integrations-ministeriet. Den blev udarbejdet for første gang sidste år, hvor Skive samlet set lå på en fjerdeplads. Placeringen i toppen skyldes ikke mindst en stabil og kompetent indsats fra ledere og medarbejderes side, vurderer Mette Nielsen, souschef i Skole-og Dagtilbudsafdelingen

Ny undersøgelse: Skive-skole i top i landsdækkende måling

21-11-2019

Brårup Skole i Skive er den skole i landet, der har den bedste undervisningseffekt, det vil sige evne til at løfte deres elevers faglige niveau. Det skyldes et langt, sejt træk i forhold til arbejdet med elevernes trivsel og faglige motivation samt et fokus på skole-hjem-samarbejdet. Også samlet set var Skive Kommune den kommune på landsplan, der var bedst til at hæve elevernes karakterer.

Sundhedspleje i verdensklasse

04-11-2019

Som den første sundhedspleje i verden er afdelingen i Skive Kommune blevet certificeret Marte Meo-institution. Marte Meo betyder ’ved egen kraft’ og er en videobaseret metode, der bygger på principperne for udviklingsstøttende kommunikation. Det har sundhedsplejen i Skive for længst taget til sig – og med stor succes. Det fik de i torsdags papir på, da de modtog den formelle certificering som anerkendelse for det gode arbejde. Og blev dermed verdens første Marte Meo-certificerede kommunale sundhedspleje.

Aula går i luften fra uge 43

17-10-2019

Omkring to millioner brugere skal på skolernes nye kommunikationsplatform Aula, lige efter efterårsferien. Det bliver kaldt det største it-projekt målt på antal af brugere.

Glyngøre Skole - fremtidig organisering

14-08-2019

Børne- og Familieudvalget skal 14. august beslutte Glyngøre Skoles fremtidig organisering

Kick Off 2019

07-08-2019

Godt 550 pædagogiske medarbejdere i Skive Kommunes skolevæsen var onsdag den 7. august 2019 samlet i Kulturcenter Limfjord til kick off på skoleåret 2019/2020 under overskriften "Inklusion".

Tilsyn i Skive Kommune

29-05-2019

Tilsyn med børneinstitutioner i Skive Kommune

Børnehavebørn skal lege med kulturen

28-05-2019

Børnekulturprojekt LegeKunst betyder, at tusinder af børnehavebørn skal lege med kulturen, heriblandt børn fra Skive

Kommunen informerer bredt i krænkelsessag

15-05-2019

Alle forældre i Skive Kommunes folkeskoler og friskoler har i dag modtaget et brev fra Skive Kommune, hvor kommunen oplyser om en sag om blufærdighedskrænkelse