Skive Handicap Festival er tilbage!

Den 2. juni er der atter lagt op til hyggeligt samvær mellem handicappede fra nær og fjern – og en række underholdende koncerter med velkendte musiknavne.

Læs mere og køb billetter på: Skive Handicap Festivals hjemmeside

På programmet i år er ’Sweethearts’ - ét af Danmarks bedste partybands - med energiske Pernille Højlund i spidsen, alletiders bedste Kim Larsen kopiband ’Midt om Natten’ og  Kandis - Danmarks populæreste danseorkester.

Kandis vandt i den grad gæsternes hjerter, da de optrådte på festivalen i 2019, og derfor er de atter at finde på programmet.

"At trække så mange gæster på scenen til fællessang og samtidig have overskud til at stå i en time efter koncerten og møde fans, det må vi tage hatten af for – og give vores gæster mulighed for at opleve igen”, understreger Michael Eiskjær.

Luftguitar og lagkage

Som noget nyt i år får gæsterne mulighed for at give den gas på luftguitar og naturligvis er de særligt populære traditioner også på plads: Festivalens T-shirts og solide stykker lagkage er klar til at blive langet over disken i hobetal, og Jacob Haugaard er tilbage som festivalens farverige konferencier og sørger for masser af stemning, glade gæster og underholdende indslag mellem koncerterne.

Skive Handicap Festival byder naturligvis på alle de foranstaltninger, der sikrer en god dag for gæsterne: Handicapvenlige faciliteter, hygiejnerum, salgsboder og en mindre hær af frivillige hjælpere:

”Så alt kører, og vi glæder os til at lave fest og en glad dag for alle”, slutter Michael Eiskjær.


Skive Handicap Festival er arrangeret af Skive Festival i samarbejde med Skive Kommune.

 

Skive Handicap Festival 2019

Skive Handicap Festival 2019

Skive Handicap Festival 2019 

Skive Handicap Festival 2019

  

 Some description 

 - Mød os på Facebook!

Se årets plakat her

Her kan du se og hente årets plakat

Plakat - Skive Handicap Festival 2020

Invitation til Skive Handicap Festival 2020

Se og hent invitationen til årets festival her

Invitation - Skive Handicap Festival 2020

Publiceret 30-01-2020